Køb af brugt barnevogn?

Køb af brugt barnevogn?

Overvejer du også at købe en brugt barnevogn? Så læs med her, hvor vi fortæller om fordele og hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil købe brugt barnevogn. 

 

Sammen med vores branche uddannet forhandlere, som sælger og servicere barnevogne, prøver vi her at guide dig ift. køb af brugt barnevogn.

 

At blive forældre er en magisk rejse, men det kan også være en økonomisk udfordrende en af slagsen. En af de mange udgifter, der ofte kan være høj, er købet af en barnevogn. Heldigvis er der en smart løsning, der ikke kun kan spare dig penge, men også være et miljøvenligt valg - køb af en brugt barnevogn. Der er dog visse ting man skal være meget opmærksom på, hvis man overvejer den mulighed. I dette indlæg vil vi dele vores tanker om det gode ved at vælge en brugt barnevogn, samtidig med at vi deler vigtige overvejelser og ting du skal være opmærksom på, hvis du vælger at købe brugt. 

 

Hvorfor købe en brugt barnevogn?

 

Prisbesparelse på en brugt barnevogn:

Køb af en brugt barnevogn er økonomisk fornuftigt valg. Børn vokser hurtigt, helt utroligt hurtigt faktisk! Nogle gange bruges en barnevogn og lift kun i kort tid, hvilket gør det muligt at finde kvalitetsvogne til en brøkdel af prisen.

 

Miljøvenligt valg at “genbruge en barnevogn”:

Genbrug er en af måderne at reducere vores miljøpåvirkning på. Ved at købe brugt bidrager du til at mindske affald og ressourceforbrug, hvilket er en bæredygtig handling for fremtidige generationer. Dog er det vigtigt at nævne nogle ting, ikke skal købes brugt, grundet sundhed og sikkerhed.

 

Større udvalg:

Når du køber brugt, åbner du døren til et bredere udvalg af mærker, modeller og prisgrupper. Dette giver dig mulighed for at finde den perfekte barnevogn, der passer til dine behov.

 

Vigtige overvejelser ved køb af en brugt barnevogn:

 

Er den brugte barnevogn i ok stand?

Undersøg barnevognens overordnede tilstand grundigt. Kontroller selve stelammen, barnevogn/lift Kassen, hjulene, bremserne og samt det monteret stof. Sørg for, at alt fungerer korrekt, og at der ikke er skader, der kan påvirke sikkerheden.

 

Vedligeholdelseshistorik på din barnevogn er vigtig:

Spørg sælgeren om vedligeholdelseshistorikken. Har barnevognen fået regelmæssige eftersyn, som der er inkluderet i en ny barnevogn? Er der udført reparationer eller udskiftninger? Dette kan give dig en idé om, hvor godt vognen er blevet passet på. Derudover vil tekstilet på vognen også kunne fortælle om den har stået tørt og godt, eller været udsat for fugtigt miljø.

 

Hygiejne og allergi problemer i brugt barnevogn:

Noget du skal love dit barn at gøre, hvis du køber brugt, er at udskifte, alle tekstiler, herunder madras, dyne, betræk, lagner osv. Du kan ikke nødvendigvis se hvordan og hvor godt disse ting, er blevet vedligeholdt tidligere. Det er vigtigt for at undgå allergener, bakterier og andre potentielle sundhedsrisici for dit barn, som kan være i de produkter der følger med vognen. Specielt en madras skal være ny, da denne har en afgørende rolle for opbygningen af knoglerne.

 

Test køreegenskaber:

Hvis det er muligt, bed sælgeren om at demonstrere køreegenskaberne. Kontroller styring, manøvredygtighed og bremser for at sikre, at vognen opfylder dine forventninger.

 

Afsluttende tanker ved køb af brugt barnevogn:

 

At købe en brugt barnevogn er ikke kun en økonomisk beslutning, det er også en intelligent og bæredygtig en. Ved at være opmærksom på detaljer og tage de nødvendige skridt for vedligeholdelse kan du trygt vælge en brugt barnevogn, der opfylder både dine og dit barns behov. Husk altid at prioritere hygiejne og allergensikkerhed ved at udskifte tekstilerne, og så er du klar til at starte den spændende rejse ind i forældreskabet, for det er en utrolig følelse at skulle køre en tur med sit nye lille guld, for første gang i barnevognen.

Skal du også købe en brugt barnevogn, og selvfølgelig vil udskifte tekstilerne, så har vi lavet en samlet barnevognspakke, der indeholder alt det du har brug for. Se mere i linket her. Vores pakke til barnevogn får du til kun 1799 kr. Her får du alt hvad du behøver af nye tekstiler og madrasser til din barnevogn. 

Er der emner du gerne vil have vi tager op ift. gode råd eller andet, vil vi meget gerne høre fra dig. Det kan evt. være via vores chat, mail eller telefon.

Tilbage til overblik

Seneste blogindlæg

 • Køb af brugt barnevogn?

  Køb af brugt barnevogn?

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 3/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 3/3]

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 2/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 2/3]

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 1/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 1/3]

  Læs mere

Seneste blogindlæg

 • Køb af brugt barnevogn?

  Køb af brugt barnevogn?

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 3/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 3/3]

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 2/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 2/3]

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 1/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 1/3]

  Læs mere

 • nattesved

  Hvad skyldes nattesved?

  Læs mere

 • Bedste dyne når man sveder

  Bedste dyne når man sveder

  Læs mere

 • Hvad er et godt sovemiljø til baby og børn?

  Hvad er et godt sovemiljø til baby og børn?

  Læs mere

 • Derfor skal du vælge en allergivenlig babydyne

  Derfor skal du vælge en allergivenlig babydyne

  Læs mere