Vaskeanvisning topmadras

Løbende vedligeholdelse

Vi anbefaler jævnligt at støvsuge topmadrassen grundigt, hvis der er husstøvmideallergi i familien. Da husstøvmider kun vil være i overfladen af stoffet, er topmadrassen lettere at holde ren end traditionelle topmadrasser hvor husstøvmider og bakterier, trænger ind og formerer sig i topmadrassen.

 

Det en god idé, med mellemrum at vende topmadrassen og evt. banke kapokken, for at ”fluffe” den, da kapok vil kunne sætte lidt der hvor den bliver belastet. 

 

Har du en dag med god sol og varme, er det en god ide at lægge topmadrassen ud, da kapok har godt af frisk luft, sol og varme.

 

Vask

Spilder du noget på din topmadras, pletrenses med varmt sæbevand. Herefter stilles den på højkant til vandet er fordampet fra topmadrassen, brug evt. en føntørrer på høj varme til tørringsprocessen.

 

BioZym

Vi kan anbefale vores super effektive naturlige pletrensemiddel BioZym, hvis du oplever uheld i topmadrassen, som urin eller opkast. Biozym fjerner det meste organiske materiale.

 

Vi anbefaler Nsleep rullemadras

Brug altid en kapok rullemadras på toppen af topmadrassen.

Rullemadrassen fra Nsleep vil fungere lidt som en madrasbeskytter. Rullemadrassen er vandafvisende, dog ikke vandtæt. Rullemadrassen kan vaskes på 60 grader med efterfølgende tørretumbling. Vil du være 100% sikker og beskytte din topmadras anbefaler vi du køber vores vådliggerlagen.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på +45 53 78 23 24 eller mail info@nsleep.dk