Vaskeanvisning - Nsleep kapok indsats 

Løbende vedligeholdelse

Vi anbefaler, at tørretumble din indsats med kapok ved minimum 55 grader i 20 - 30 min. efter behov. Dette vil "fluffe" de fine kapokfibre og rense for husstøvmider og bakterier. Støvmider og baktrier kan sidde udvendig på bolsteret, men vil ikke være at findes inde i indsatsen, da husstøvmider og bakterier ikke kan leve i kapok.

 

Det er ikke nødvendigt at vaske

Undersøgelser viser at den lette tørretumbling fjerner husstøvmider, bakterier og allergener effektivt. Det er derfor ikke nødvendigt med en vask og efterfølgende lang tørring, for at holde din indsats ren og lækker fra alle de små kryb som er i vores miljø. Du sparer samtidig energi og efterfølgende udledning af spildevand i vores miljø. Vi anbefaler kun at vaske indsatsen, hvis der er spildt noget på den eller hvis den virkelig trænger.

 

BioZym

Vi kan anbefale vores super effektive naturlige pletrensemiddel BioZym, hvis du oplever uheld i indsatsen, som urin eller opkast.

 

 

Hvis du vælger at vaske din indsats

Vi anbefaler vask på 40 grader, derved sparer du energi og dermed skåner miljøet. Når du vasker din indsats med kapok, bør du anvende et enzym frit vaskemiddel og undlade at bruge skyllemiddel. Efter vask og inden tørring er det vigtigt, at strække indsatsen på begge leder, da vask vil få den til at krympe lidt.

 

Tørring

Ved tørretumbling køres på varmeste program, indtil indsatsen er helt tør. Du skal være opmærksom på, bruger du en kondens-tørretumbler, kræves en væsentlig længere tørring. Du kan i stedet vælge at ligge indsatsen til tørring på en radiator (dog ikke el-radiator), eller hænge den ud til tørring. Når den føles tør, afsluttes med en kort tørretumbling på 15 - 20 min. for at ”fluffe” kapok fibrene. Det er vigtigt indsatsen bliver gennemtør for at opnå samme lækre komfort som inden vask.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på +45 53 78 23 24 eller sende os en mail på info@nsleep.dk.