All products text

Alle producter med Kapok er 100% økologisk og uden tilsætningsstoffer eller brug af kemikalier i forarbejdningen. Hverken støvmider eller bakterier kan leve kapok, som er et yderst allergivenligt materiale - og dermed godt for dit helbred.

%%%

Dette er alle produkter!

 

Er du på udkig efter en ny hovedpude og hvad er en god hovedpude egentlig? Det en helt individuel ting, men den har stor betydning for hvor god din nattesøvn bliver. Hovedpudens primære funktion er at støtte og udfylde rummet mellem hovedet og madrassen. Men der stopper vores fælles behov, for nogle vil have en blød, medium, fast, lav eller høj hovedpude.

 

Vi har designet og udviklet vores hovedpuder fra junior til voksen med fokus på at den skal passe til den enkeltes behov. Vi har derfor helt unikt udstyrret vores hovedpuder med lynlås, det giver den fantastiske fordel at man kan bygge sin Nsleep pude helt som man har lyst til. Man kan tage lidt fyld ud hvis den er for høj, man kan fylde mere i hvis den skal være fastere.

 

Nedenfor kan du se vores store udvalg af puder, naturligvis alt med den allergivenlige, bæredygtige og økologiske naturfiber, kapok. En hovedpude skal normalt gerne skiftes hvert 2. år, alt afhængigt af hvor meget du sveder og hvor meget den bliver brugt. Har du en Nsleep pude, kan du blot nøjes med at skifte kapokken i puden og den er som ny igen.

 

Det er ikke en let og nem proces at finde en ny hovedpude.

%%%