Vaskeanvisning puslepude

Når du modtager din puslepude. 

Mange er vant til at vaske nye produkter inden man tager dem i brug, for at vaske evt. overskydende farve og kemiske tilsætninger i stoffet ud.

Dette er ikke nødvendigt når du køber et Nsleep produkt, da det er uden tilsætningsstoffer og kemi.

 

Løbende vedligeholdelse 

Vi anbefaler, at tørretumble din puslepude og rullemadras med kapok ved minimum 55 grader i 20 - 30 min. en gang om måneden eller efter behov. Dette vil "fluffe" de fine kapokfibre og rense for husstøvmider og bakterier, som er overalt i vores miljø. 

 

Vask af rullemadrassen 

Rullemadrassen på puslepudenkan vaskes på 60 gradermen vi anbefaler 40 grader, derved sparer du energi og skåner miljøet. Når du vasker din rullemadras med kapok, bør du anvende et enzymfrit vaskemiddel og undlade at bruge skyllemiddel. Efter vask og inden tørring er det vigtigt, at strække rullemadrassen på begge leder, da vask vil få den til at trække sig sammen.


Ved tørretumbling 

Køres på varmeste program, indtil rullemadrassen er helt tør.
Du skal være opmærksom på, hvis du har en kondens-tørretumbler som måler fugtigheden i emnet, skal du stille på manuel og med temperatur på min 55 grader, ellers er der en chance for at maskinen slår fra inden kapokken er gennemtør. 

 

Du kan i stedet vælge at ligge rullemadrassen til tørring på en radiator (dog ikke el-radiator), eller hænge den ud til tørring. Når den føles tør, afsluttes med en kort tørretumbling på 15 - 20 min. for at ”fluffe” kapok fibrene.

 

Vask af puslepuden
Spilder du noget på din puslepude, pletrenses med varmt sæbevand. Herefter stilles den på højkant til vandet er fordampet fra puslepuden, brug evt. en føntørrer på høj varme til tørringsprocessen.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på +45 53 78 23 24 eller mail info@nsleep.dk