Hvad mener andre familier om skiftet til Nsleep?

Hvad mener andre familier om skiftet til Nsleep?

Er det første gang du skal have en kapok dyne? 

Det at skifte sin nuværende dyne, kan være udfordrende nok i sig selv, men ligefrem at skifte den gamle dun dyne til en med kapok dyne, kan være et endnu større skridt. Men det er virkelig noget du skal overveje, hvis du vil have en bedre nattesøvn, selvom kapok måske er nyt for dig. Vi får rigtig meget feedback på vores produkter og det sætter vi pris på. Her har jeg samlet tre kundeudtagelser, som jeg meget gerne vil dele med dig, jeg tror de kan hjælpe dig, med at afklare hvorfor din næste dyne skal være en kapok dyne fra Nsleep. 

 

Læs vores kunders anmeldelser af kapok dyner:

 

Linda fortæller her om hendes oplvelse med vores dyner og puder:   

Jeg kendte intet til nsleep.dk eller kapok fyldet og var derfor meget nysgerrig på om det ville kunne hjælpe Magne som er et uroligt varmt barn. 

 

Han koger og sveder, som i at han er gennemsvedt når han sover selvom jeg har købt en del forskellige dyner og puder på markedet som skulle kunne modvirke at han koger når han sover, men ingen af dem har været super effektive. 

Det vigtigste for mig når jeg har skulle vælge dyne eller pude er at de er allergivenlige og derefter om de er økologiske. 

 

Jeg vil hellere betale lidt mere og så være sikker på at jeg har købt kvalitet. 

 

Vi modtog pakken og både pude og dyne var super fint pakket ind og jeg var slet ikke i tvivl om det her er et produkt der er gennemtænkt så både førstehåndsindtryk og kvaliteten er i top. 

 

I pakken var der vedlagt en brochure som fint beskriver hvad dynen og puden er lavet af samt hvilke egenskaber kapok har og det er et kæmpe plus. 

 

Det er vildt rart man lige kan læse om produktet uden at skulle på nettet og søge information selvom nsleep.dk’s hjemmeside er virkelig brugervenlig og meget nem at navigere rundt i. 

 

Dynen og puden er 100% økologisk uden tilsætningsstoffer eller brug af kemikalier under forarbejdningen. 

 

Kapok som fyldet hedder vokser i Asien og Sydamerikas regnskove og kan høstes år efter år uden at træerne fældes. Dvs. man støtter bæredygtig produktion og er med til bevare regnskoven. 

 

Endnu et plus er at støvmider og bakterier ikke kan leve i kapok og derfor er det meget allergivenligt. 

 

Kapok fyldet er syet ind i firkanter på dynen så man ikke oplever at det hele ligger i enden af dynen. Det er jævnt fordelt og faconen har ikke ændret sig i den tid vi har testet dynen. 

 

Puden er lavet med alt for meget fyld i til min smag men heldigvis er den lavet med en lynlås så man hurtig og nemt selv kan justere hvor meget fyld der skal være i puden. 

 

Virkelig smart tænkt syntes jeg da vi alle har forskellige behov/ønsker i forhold til mængden af fyld i en pude. 

 

Magne blev puttet som vanligt, han sover altid kun i undertøj og jeg kunne allerede efter to timer konstatere at det virker. 

 

Normalt er han fuldstændig gennemsvedt efter 2 timer men med dynen og puden fra nsleep.dk oplevede vi en tydelig forbedring. 

 

Jeg er dybt imponeret over hvor effektiv dyne og pude med kapok fyldet er. 

 

Jeg var så imponeret og efter kontakt med nsleep.dk (som var yderst venlige og virkelig dygtige til at råde og vejlede mig), at jeg besluttede mig for at jeg måtte købe en rullemadras for at se om denne kunne hjælpe yderligere og det kunne den, dvs. jeg har nu en dreng der ikke kamp koger når han sover hvilke er meget sundere for hans lille krop. 

 

Jeg har ikke oplevet at han har været kold, dvs. at dynen både reflektere varmen væk men samtidig sørger for at man ikke bliver kold. 

 

Da Magne er autist og ekstrem sensitiv har puden og dynen ikke hjulpet på hans nattesøvn men det har hjulpet på at han ikke drikker lige så meget vand i løbet af natten som han gjorde tidligere og dét har hjulpet mig for nu skal jeg ikke længere ud af min seng og fylde glasset med nyt vand til ham om natten. 

 

Jeg kan selvfølgelig ikke vide det med sikkerhed men hvis man har et barn der “kun” vågner pga. varme/ophedning vil jeg mene at det helt klart vil kunne hjælpe på søvnen ved at skifte til produkterne med kapok fyld fra nsleep.dk.   
  

Julia siger:  

Deres brug af Kapok som fyld, var jeg meget interesseret i, da jeg godt kan lide tanken om, at man udnytter naturen og dens mange muligheder.  

 

Selvom at de ikke kan få certificeret deres varer som økologiske, så er det så tæt på, som det kan blive, da man ikke bruger sprøjtemidler eller ligende på de høje træer, der vokser vildt i naturen, hvorfra Kapok kapslerne kommer.  

 

Specielt har vi hørt, at dyner med Kapok fra Nsleep er rigtig gode at bruge, hvis man har varme børn, der afgiver meget sved om natten.  

 

Frida har nemlig en tendens til at smide sin dyne om natten, da hun sveder meget. Og det med at give hende nattøj på for at kompensere for, at hun smider dynen om natten, det duer heller ikke, da hun stadig sveder for meget.  

 

Jeg var derfor hurtig til at slå til da disse produkter ville passe helt perfekt på os, da en Kapok dyne, kunne være lige det, vi stod og manglede.  

 

Kapokdynerne minder rigtig meget om en hvilken som helst anden dyne, da den er opdelt i kassetter, syet sammen, så kapokken ikke kan glide rundt og være enten i den ene eller anden ende af dynen i løbet af natten. 

 

Den kan virke tung i det, i forhold til en almindelig letvægtsdyne. Jeg var lidt spændt på, om Frida ville godtage den, da hun er vant til at sove med en lettere dyne.  


Der gik også nogle dage, hvor hun sagde, da hun skulle sove, om hun ikke kunne få den gamle dyne tilbage igen. Heldigvis var det bare et spørgsmål om et par dage, inden hun havde vænnet sig til, at kapokdynen fra Nsleep var lidt tungere i den end vanligt.  


Og den oplevelse vi har haft med dynen er, som vi har hørt. DEN VIRKER. Frida sveder på ingen måde i nærheden af, hvad hun plejer.  Og det tilmed med det forhold, at vejret bliver varmere og varmere i det. Vi er fuldt ud tilfredse med, at vi har skiftet hendes dyne ud, da kapokdynen lever op til vores forventninger. 

 

Derudover er jeg meget imponeret over puden. Frida har altid været vant til at sove med en pude uden særlig meget fyld (har babyer jo bedst af), og med denne pude fra Nsleep kan man selv bestemme, hvor meget fyld, der skal være i puden.  


Det synes jeg altså er mega smart. Den tilpasses bare barnet. Den bliver leveret med en masse fyld, og så tager man efterfølgende bare fyldet ud, indtil man synes, det passer ens barn, i forhold til hvor højt det skal ligge med hovedet. Det er altså genialt !.   


Jeg har allerede skrevet 2 voksen dyner og to voksen puder på ønskesedlen til de to andre børn :).  

 

Line har også skiftet deres dyner ud med vores kapok dyner:  

Kapok fibre er små hule rør fyldt med luft, dette er årsagen til dynens helt utrolige evne til at transportere sveden fra kroppen, når barnet sover. 

 

Sveden bliver transporteret gennem Kapok fibrene uden at blive optaget i dynen og vil altid føle en tør og varm dyne. 

 

Jeg var en smule nervøs for om Milo ville sove med dynen, da han er en rigtig dyne krammer eller hvad man nu siger. Men det var intet problem og han sagde ingenting. Faktisk har jeg slet ikke fortalt ham at det er en ny dyne. (Denne er lidt mere stiv i det end en dundyne). Jeg elsker at man kan bruge denne dyne både sommer og vinter, den giver den bedste optimale temperatur på grund af fibrenes gode evne til at ventilere og isolere. 

 

Milo har virkelig holdt sig dejlig behagelig, hverken kold eller varm… Har flere gange været inde for at mærke lidt på ham.   Han er meget glad for pude og dyne, og går faktisk tit rundt med det og hygger sig med det, når trætheden melder sig. Han ligger også ofte på dynen/puden og ser tegnefilm, der syntes jeg også fyldet egner sig bedre til det, frem for dundyner som eks bliver hurtigt flade.  Milo er en dreng som let fryser, og dynen har holdt ham varm og perfekt i temperaturen, som jeg kom ind på tidligere. Det virker! 

 

Der gik et par dage før jeg opdagede at man kunne tag fyldet ud af hovedpuden og selv regulere fyldet så den passer til barnet, hold nu op det er genialt.  Lynlåsen er heldigvis ikke noget man tænker over at åbne for, så tror ikke børn gør det. Den er meget stor/hård ved modtagelse. Tænkte først at den kunne han da ikke sove med, men så fandt jeg ud af man kunne regulere fyldet . Virkelig en god ide. Priserne på produkterne er virkelig gode og der kan de fleste altså være med. 

 


Hvis du gerne vil fortælle andre om dine erfaringer med vores produkter, så send dem gerne til info@nsleep.dk, mange tak!

Tilbage til overblik

Seneste blogindlæg

 • Køb af brugt barnevogn?

  Køb af brugt barnevogn?

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 3/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 3/3]

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 2/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 2/3]

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 1/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 1/3]

  Læs mere

Seneste blogindlæg

 • Køb af brugt barnevogn?

  Køb af brugt barnevogn?

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 3/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 3/3]

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 2/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 2/3]

  Læs mere

 • Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 1/3]

  Få den bedste opstart efter sommerferien [Del 1/3]

  Læs mere

 • nattesved

  Hvad skyldes nattesved?

  Læs mere

 • Bedste dyne når man sveder

  Bedste dyne når man sveder

  Læs mere

 • Hvad er et godt sovemiljø til baby og børn?

  Hvad er et godt sovemiljø til baby og børn?

  Læs mere

 • Derfor skal du vælge en allergivenlig babydyne

  Derfor skal du vælge en allergivenlig babydyne

  Læs mere